BAİBÜ JUDO'DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

BAİBÜ JUDO'DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) kuruluşlarının 30. yılı ve Büyük Taarruz'un 100. yılına özel olarak 14-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdikleri etkinlikler kapsamında düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Spor Judo Ligi'ne Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) katılarak diğer üniversiteler ile yarıştı. 

Yaklaşık 30 üniversitenin ve 200'den fazla sporcunun katıldığı organizasyonda antrenör Arş. Gör. Semih Karaman ile çalışmakta olan Melike Keskinoğlu ve Cemre Malakçıoğlu, Kadınlar "KATA" Şampiyonasında rakiplerinin önüne geçerek Türkiye Şampiyonu olmayı hak kazandı. Yarışma sırasında düzen, tertip, akış ve teknikleri inceleyen hakem komisyonundan en iyi puanı alan BAİBÜ, kürsüde yerini aldı. 

Bireysel Müsabakalarda 1 gümüş, 1 bronz madalya
Erkekler ferdi müsabakalarında 100 kg kategorisinde Ramil Babayev Türkiye üçüncüsü olmaya hak kazanırken sıklet erkekler kategorisinde ise Türkiye ikincisi oldu. Kadınlar ferdi müsabakalarında ise 48 kilogram kategorisinde Cemre Malakçıoğlu Türkiye beşincisi oldu.

Baibü judo takımında yarışan Mix Takımlar Müsabakasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesini temsil eden Melike Keskinoğlu, Cemre Malakçıoğlu, İbrahim Biçer, Celal Çakır, Hakan Çürüköz, Ramil Babayev Türkiye yedincisi olarak müsabakaları tamamladı.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir