Bağımlılıkla Mücadele Toplantısının İkincisi Gerçekleşti

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısının İkincisi Gerçekleşti
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valilik Abant Salonu'nda Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. İkincisi gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Erkan Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya  İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İI Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Haluk Saygılı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Selahattin Halefoğlu, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, İI Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol, ilgili kurum amirleri ve kurul üyesi sivil toplum kuruluşları katılım sağladı. 

Toplantıda yılın ilk  ayında bağımlılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından kurul üyeleri bilgilendirildi. Kurul üyeleri de kendi çalışmaları hakkında bilgi aktardı. 

Toplantıda konuşma yapan Vali Erkan Kılıç, bağımlılıkla mücadelerinin kararlılıkla ve daha etkin bir şekilde devam edeceğine değinerek,

''Geleceğimizin teminatı gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bağımlılık yapıcı maddelerden ve teşvik edici unsurlardan uzak durması için önleyici tedbirlerimizi artırmaya ve bağımlılığın her türlüsüyle mücadelemizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz'' açıklamalarında bulundu. 

Vali Kılıç, ilgili kurum, kuruluşve sivil toplum örgütleriyle iş birliği içerisinde olacaklarını değinerek,

''Toplumumuzu daha da bilinçlendiren, farkındalık oluşturan projeler üreterek bu mücadeleyi sahada aktif, etkili şekilde insanımıza aktarabilmek asli vazifemiz, aynı zamanda insani sorumluluğumuzdur'' ifadelerine yer verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir