Ayılar köye indi

Bolu Mengen Gözecik Köyü’nde gündüz vakti köye inen ayılar arı kovanlarını devirdi. Ayıları arı kovanlarının başında gören köylüler bağırarak ayıları kovanlardan uzaklaştırdı. Bal yemek için Gözecik Köyü'ne inen iki ayı köy sakinleri tarafından cep telefonu kamerası görüntülendi.

Ayılar köye indi
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Mengen Gözecik Köyü’ne inen iki ayı, bal yemek için köydeki arı kovanlarının başına geldi. Bal almak için kovanları devirmeye çalışan ayıları, köy sakinleri bağırarak uzaklaştırdı. Aynı ayıların dün akşam saatlerinde yine arı kovanlarını devirmek için köye geldikleri öğrenildi. 

Cep telefonu kamerası ile görüntelenen ayıların, köy sakinlerinin bağırması ile kaçtığı görüldü. Vatandaşların bağırması üzerine arı kovanlarına yakın olan ayı kaçaken diğer ayının ayakları üzerine kalkıp kendisini görüntüleyen vatandaşa bakması ortaya ilginç görüntüler çıkardı. . 
Ayıların, arı kovanlarına saldırdıktan sonra evlerin balkonlarına kadar geldikleri ve yemek aradıkları öğrenildi. Gözecik Köyü Muhtarı Recai Saygı, ayıların daha önce de arı kovanlarına dadandığını belirterek, köy halkını ayılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir