Aydın ve Özcan arasındaki buzlar eriyor mu?

Merve Ceylan ve Onur Körükcü’nün nikahlarını kıyan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, nikah sonunda 27. Dönem AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ı sahneye davet etti. Bolu Belediyesi’nin yeni evlenen çiftler için hazırladığı Türk Bayrağı, Kur’an ve Nutuk’tan oluşan hediye setini Arzu Aydın’a uzatarak genç çifte vermesini isteyen Tanju Özcan’ın bu hareketi, ikili arasındaki buzların erimeye başladığı şeklinde yorumlandı.

Aydın ve Özcan arasındaki buzlar eriyor mu?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ceylan ve Körükcü ailelerinin en mutlu gününde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti Bolu eski Milletvekili Arzu Aydın’ın diyalogları nikah salonunda bulunan vatandaşların takdirini topladı. Merve Ceylan ve Onur Körükcü’nün nikahını kıyan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi’nin yeni evlenen çiftler için hazırladığı, içerisinde Türk Bayrağı, Kur’an ve Nutuk’tan oluşan hediye setini genç çifte vermesi için Arzu Aydın’ı sahneye davet etti. Sahneye gelen Arzu Aydın Merve ve Onur’u yakından tanıdığını ve her ikisini de evladı gibi gördüğünü belirterek, bu nikahın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Merve ve Onur’a ömür boyu mutluluklar dileyen Aydın daha sonra Bolu Belediyesi’nin hediye paketini genç çifte verdi. Nikahın ardından Tanju Özcan ve Arzu Aydın genç çiftle birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Uzun zamandır, yaşadıkları tartışmalar nedeniyle aralarının açık olduğu bilinen iki siyasinin Merve ve Onur çiftinin nikahında sergiledikleri samimi tavırlar, Tanju Özcan ve Arzu Aydın arasındaki buzların erimeye başladığı şeklinde yorumlandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir