ATA Parti Genel Başkanı Zeybek: “AKP Kapatılmalı, Milli Eğitim Bakanı Yargılanmalıdır”

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde 6’ncı sınıf öğrencilerinin eğitimlerini bir yıl dondurup “Hafızlık Eğitimi” alabilmelerinin yolunun açılmasına tepki gösterdi. AKP’li yöneticileri “Özel dirliğinizde inancınızı nasıl yaşadığınız bizi ilgilendirmez” diyen Zeybek, Cumhuriyet Savcılarını da, bu konuda göreve davet etti.

ATA Parti Genel Başkanı Zeybek: “AKP Kapatılmalı, Milli Eğitim Bakanı Yargılanmalıdır”
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ata Parti Genel Başkanı Zeybek, Sosyal Medya X’teki @atacizeybek hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“AKP KAPATILMALI M.EĞİTİM BAKANI YARGILANMALIDIR”

M.Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı bir protokol imzalamış. Buna göre, 6.sınıf öğrencileri eğitimlerini bir yıl dondurup, HAFIZLIK EĞİTİMİ alabiliyorlarmış. Bu süre devamsızlık sayılmıyormuş. M.Eğitim Bakanlığı tarikatlarla da anlaştığı için HAFIZLIK EĞİTİMİ KURSU tarikatlara verilmiş.

“BAKAN SUÇ İŞLEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTIR”

Biz ATA PARTİ olarak AKP KAPATILMALIDIR diyerek Yargıtaya başvurduk. Anlaşılan başvurumuz yetersiz olmuş. AKP bakanlar açıkça suç işliyorlar. Suç duyurusunda da bulunmamız gerekiyormuş. 10 tarikatla protokol imzaladığını söyleyen bakan suç işlediğini açıklamıştır. Yargılanmalıdır.

Tarikat örgütlenmesi ilgili yasaya göre yasaktır. Üstelik protokol yaptığını söylediği oluşumlar tarikat olmanın da ötesine geçmiş suç örgütleri olmuşlardır.

Onlarla işbirliği yapanlar da suçludurlar. Konunun bir yanı da HAFIZLIK KURSU işidir.

Ne demektir, 6. sınıf  öğrencilerinin eğitime ara verip hafız olmak eğitimi almaları? Hafızlık Kur’anı anlatmadan ezberlemek değil mi? Bunun kime ne yararı var? Kimi din bilginleri bunun haram olduğunu söylerler. Tersine inananlar, öğrenci çocuklarına yaz dinlenmelerinde hafızlık kurslarına gönderirler.

“HANİ SİZ M.AKİF’İ SEVERDİNİZ?”

M.Eğitim Bakanlığının bunu iş edinmesi de neyin nesi?

Bu vıcık vıcık dinciliğin bu ülkeye yararı nedir? Ölülerin arkasından Kuran okumak mı yararı? Hani siz M.Akif’i severdiniz! Aşağıdaki sözler Akif’in değil mi?

“Gelmemiştir hele Kur’an, bunu hakkıyla bilin, ne mezarlıkta okunmak ne de fal bakmak için!”


“EYY CUMHURİYET SAVCILARI”
Eyyy AKP yöneticileri, bakanları!

Özel dirliğinizde inancınızı nasıl yaşadığınız bizi ilgilendirmez.

Ülkeyi yönetiyorsanız, Anayasaya, yasalara uymak zorundasınız!

Eyy Cumhuriyet Savcıları!

Siz de Suç işleyenlerle ilgili yargı süreci başlatmakla görevlisiniz!

AKP’nin kapatılması konusunu Anayasa Mahkemesine taşımak; Suç işleyenler, özellikle M.Eğitim Bakan’ı için yargı sürecini başlatmak için ne bekliyorsunuz?


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir