ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek: Karabük Üniversitesi, AKP’nin karanlık yüzü!

Karabük Üniversitesi’nde sayıları 10 bine yaklaşan yabancı öğrencilerin fuhuş olaylarına karıştıkları iddiaları üzerine ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, “Devlet öğrenciliğinin satılması sapkınlığına son verilmelidir. Karabük gecikmeden bu pislikten arındırılmalı. Ülke bir an önce AKP’den kurtarılmalıdır” dedi.

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek:  Karabük Üniversitesi, AKP’nin karanlık yüzü!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Karabük Üniversitesi’ni “AKP’nin karanlık yüzü” olarak tanımlayan Zeybek, Sosyal Medya X üzerinden @atacizeybek adı ile yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“KARABÜK ÜNİVERSİTESİ, AKP’NİN KARANLIK YÜZÜ”
 

AKP Cumhuriyetin bütün kazanımlarını satıp yedi. AKP Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlığını da satışa çıkardı. AKP Türk gençlerinin üniversite kontenjanlarını başkalarına parayla satıyor.

KARDEMİR ile anımsanan Karabük Üniversitesi bu konuda başı çekiyor.


“HASTANELER İLİŞKİ YOLUYLA BULAŞAN HASTALARLA DOLUYMUŞ”
 

10 bine yakın yabancı öğrencinin yüzde yetmişi Afrikalı, çoğu kız, kızları satan aracılar da yanlarında geliyormuş. Karabük’te saatlik oda satan oteller çoğalmış. Karabük’te hastaneler ilişki yoluyla bulaşan hastalarla doluymuş. Kendisini satmağa zorlanan 17

yaşındaki Gabonlu kızın ölümünün de bu kapsamda olması bile konunun korkunç boyutunu ortaya koymağa yetmiyor mu?


“KARABÜK GECİKMEDEN BU PİSLİKTEN ARINDIRILMALI”
 

Öğretim üyelerinden birisinin  aşağıdaki görüntüsü, konunun başka bir yönünün göstergesidir. Devlet öğrenciliğinin satılması sapkınlığına son verilmelidir. Karabük gecikmeden bu pislikten arındırılmalı, yabancı öğrenciler alınan paraları verilerek ülkelerine geri gönderilmelidir. Ülke bir an önce AKP’den kurtarılmalıdır.


 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir