ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, “Ateşle oynamayın!”

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra işbaşına gelen DEM Partili Mardin ve Diyarbakır Belediye Başkanlarını uyardı.

ATA Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, “Ateşle oynamayın!”
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak’a “Ateşle oynamayın!” Diyen ATA Parti Genel Başkanı Zeybek, Sosyal Medya X üzerinden @atacizeybek adı ile şu ifadeleri kullandı:
“MARDİN, DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANLARI! ATEŞLE OYNAMAYIN!”
Mardin Belediye Başkanı, Belediye Meclisi açılışında, Kürdistan vurgusu yapmış; İstiklal Marşı okutmamış. Diyarbakır Belediyesi Meclisinde, Türk Bayrağı kaldırılmış. AKP Yönetimi gereğini yapmalı; CHP Yönetimi bu kişileri korumamalıdır.
Bölücü olmayan siyasi partiler, Terör Örgütü yandaşlarının TBMM’de üye olamayacakları, Yerel Yönetimlerde görev alamayacakları konusunda birleşmelidir. Terör Örgünün akıttığı tek damla kanda bile yandaşlarının sorumluğunun olduğu
unutulmamalıdır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir