Ruhsatsız silahlarla yakalandı

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılığın tespiti ve önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Ruhsatsız silahlarla yakalandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılığın tespiti ve önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında S.E. (54) isimli şahsın sevk ve idaresindeki araca yapılan aramalar sonucu, 65 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 25 adet 36 kalibrelik av tüfeği kartuşu, 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız yarı otomatik dipçikli tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği kartuşu atabilen toplu tabanca ele geçirildi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan S.E. (54) isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce “Adli Kontrol” şartıyla  serbest bırakıldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir