ANKA'da büyük deprem

ANKA'da büyük deprem
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Mart ayı başında “her şey çok güzel olacak” cümleleriyle Anka Ajansı’nda Yurt Haber Müdürü olarak yeni görevine başlayan Oğuz Uçar istifa kararı aldı. 42 Yıllık gazeteci Uçar’ın Anka Ajansı’na veda etmesinin ardından 100’ün üzerindeki Anadolu Muhabirinin de istifa edeceği söyleniyor. Oğuz Uçar Anka Ajansı’ndaki görevine başlarken şunları ifade etmişti:

“Ajans yönetimi, bu mesleğe 42 yılını vermiş bir gazeteci olarak Yurt Haber Müdürlüğü'nü bana verdi. Ben de, ilk günün heyecanı ve aşkı ile 81 İlde, 973 ilçede var olabilmek adına çalışmaya başladım.

Şimdi ülkesini, devletini, bayrağını ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü seven, özgür gazetecilik yapmayı özleyen arkadaşlarla buluşuyoruz. Çok yakında ANKA logosunu televizyon ekranlarında daha çok görecek, gazete sayfalarında bizim haberlerimizi okuyacaksınız.

Kim ne derse desin Türk Milleti, her şeyin en iyisine layık!

Onun için "Her şey çok güzel olacak" inanın bana...”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir