Alttan Isıtmalı Antrenman Sahasının Açılışı Yapıldı

Alttan Isıtmalı Antrenman Sahasının Açılışı Yapıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Açılış törenine Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Boluspor Yönetim Kurulu Üyeleri, alt yapı antrenörleri ve sporcular katıldı.

“BOLUSPOR’A VE ÜLKEMİZ SPORUNA HAYIRLAR GETİRSİN”

Törende konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit; “Sporun önemi, spora olan sevgimiz ve spora destek niyetimiz için hepimiz buradayız. Bir işin yapılmasında alt yapı, teknoloji gibi tamamlayıcı ve kolaylaştırıcı unsurlara sahip olmak çok büyük önem arz eder. Ülkemiz genelinde çok az takımda bulunan alttan ısıtmalı antrenman sahasına ilimizin de sahip olması önemli bir imkân. Belki Boluspor çok daha iyilerine layık. Ama mevcut imkânlarla da umuyorum ki, Boluspor çok daha yukarılarda olacak. Bolu’yu çok daha güzel temsil edecek. Aynı zamanda bizler de Bolulular olarak Boluspor’u daha yoğun bir şekilde destekleyeceğiz ve şehir olarak da sporda marka haline geleceğimizi ümit ediyorum. Sahaya ismi verilen merhum Adnan Tüfekçi’ye Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni açılışı yapılan sahamız Boluspor’a ve ülkemiz sporuna hayırlar getirsin. Marifet iltifata tabidir. Hizmet edenlere teşekkür edebilmek gerekir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

“SPORTİF ANLAMDA GELİŞEBİLMEMİZ İÇİN BU SAHALAR ÇOK ÖNEMLİ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor’a ve amatör sporlara desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizerek; “Gerçekten bugün ahde-vefa günü. Rahmetli Adnan Tüfekçi, bir siyasetçi değildi bir bürokratta değildi. Ama buna rağmen Bolu’ya olan sevgisini gösterdi. Sportif anlamda gelişebilmemiz için bu sahalar çok önemli” şeklinde konuştu.

“BOLUSPOR YÖNETİMİMİZİ KUTLUYORUM”

Belediye eski Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, “Önemli olan görevlerimiz bittikten sonra hatta hayattan ayrıldıktan sonra hatırlanabilmek. Adnan Bey, Allah rahmet eylesin, Bolu’ya yaptığı hizmetler dolayısıyla ölümünden sonrada yaşayanlardan bir tanesidir. Boluspor’un böyle değerli bir insana sahip çıkarak sahaya onun ismini vererek yaşatılmasını sağladığı için kendilerini kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

“EN BÜYÜK EKSİKLİKLERİMİZDEN BİRİNİ GİDERDİK”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, ısıtmalı sahanın bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak; “Bugün burada Bolusporumuz için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz bu projenin ismini ise merhum Adnan Tüfekçi’nin ismini verdik. Adnan abi Bolulu olmamasına rağmen Bolu’ya ve Bolusporumuza büyük katkıları oldu. Bu tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimiyle Adnan Tüfekçi Isıtmalı Çim Futbol Sahası hizmete girdi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir