Alkollü kişiden iş insanına kurşun

Bolu’nun tanınmış genç iş insanlarından Gerede Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Saraç, alışveriş merkezinin önünde tartıştığı alkollü bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Alkollü kişiden iş insanına kurşun
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Olay, Cumartesi gecesi saat 01.40 sıralarında D-100 karayolu üzerinde bulunan alışveriş merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre Gerede Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Gerede Belediyesi AK Parti Belediye Meclis üyesi olan genç iş insanı Cihan Saraç ile daha önceden tanıdığı Şevki Esen arasında tartışma yaşandı. Maddi sıkıntılar yaşadığı öğrenilen ve aşırı alkollü olduğu öğrenilen Şevki Esen, tartışma sırasında belinden çıkardığı tabancayla genç iş insanını bacağından vurdu.

Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Şevki Esen, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken Cihan Saraç kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir