Alaaddin Yılmaz saldırıya mı uğradı?

Alaaddin Yılmaz saldırıya mı uğradı?
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolunun Sesi haber sitesinde yer alan haberde  Alaaddin Yılmaz'a iki ayrı noktada saldırı olduğu iddia edildi. Haberde yazılan iddiaya göre önceki dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a ilk sadırı geçen hafta Alpağut Yolu üzerindeki kahvehanede yaşandı. İddiaya göre başkanlığı süresince fırınını mühürleyerek çalışmasına olanak vermeyen Yılmaz kahvehaneye girdiği sırada burada bulunan fırıncı kendisine; “Sen yıllarca benim ekmeğimle oynadın, utanmadan birde kahvehanemize gelebiliyorsun” diyerek, Alaaddin Yılmaz’ı yere yatırıp boğazına çöktü. Bir anda gelişen bu olayı gören kahvehanedeki diğer vatandaşlar, Yılmaz’ı Fırıncının elinden güçlükle aldılar.

SİLAH ÇEKMEYE KALKTI

Haber sitesinde yer alan diğer iddiaya göre Bolu Belediye eski Başkanı Alaaddin Yılmaz Eşiyle birlikte dün öğleden sonra Karamanlı Mahallesi’ndeki bir fırına pide almaya geldiği sırada, bu bölgede daha önce büfesi bulunan bir kişi kendisine, “Sen benim ekmeğimle oynadın” diyerek laf attı. Büfeci vatandaş ile Yılmaz fırın çıkışında tekrar karşı karşıya geldiği anda, büfeci vatandaş ile Alaaddin Yılmaz arasında ağız kavgası yaşandığı sırada Alaaddin Yılmaz belindeki silaha davranmaya kalkınca, çevreden yetişen vatandaşlar araya girerek olayı yatıştırdılar.     

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • Ylmaz (4 yıl önce)
    İnşallah daha beter olurlar yidikleri kul hakları haramı helal. Günahı sevap yaptılar yıllarca dayatma zorbalık daha beter olsunlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Yandaş olmayan esnafın neredeyse tamamının ekmeğiyle pynadı bu başkan bozuntusu biraz gururu varsa boluyu terk etmeli
    %100
    %0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir