Alaaddin Yılmaz dönemi mercek altında

Alaaddin Yılmaz dönemi mercek altında
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Temmuz ayı belediye meclis toplantısı ikinci oturumu gerçekleşti. Toplantının dilek ve temenniler bölümünde açıklama yapan Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyede müfettiş olduğunu söyledi. Özcan gelen müfettişin Alaaddin Yılmaz dönemini incelemek için geldiğini söyledi. Özcan şunları söyledi "Belediyemizde müfettiş var. Bu sefer gelen müfettiş benim veya yönetimimin icraatlarını denetlemek için değil, geçmiş dönemi 2014-2019 denetlemek için geldiler."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

2 yorum yapılmış

  • ZlkifDeniz (4 yıl önce)
    Yaptığı hizmetlerin envanterini çıkartabilir ancak.Kim Alattin Yılmazın yaptığı hizmetin % 10 unu Boluya yaptı acaba.Dün3 kadar Boluda doğru dürüst cadde sokak yoktu hiçmi çıkıp etrafı şöyle bir dolaşmıyorsunuz.Varsa şu anda bir sorununuz yeni başkandan isteyin gidersin.Ama sizinki üzüm yemek değil bağcıyı dövmek kim bilir yarın bir gün yeni başkan için neler yazacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Farukovali (4 yıl önce)
    insallah hayirlisiyla me haltlar yedigi ortaya cikar.Dondurulen dolaplarin ustu icisleri bakanligi tarafindan ortulmek istenmez.Ozellikle yeni binalarda garaj vasfini yitirtilen Cumhuriyet Caddesindekiler veya digerlerine bile bile oturma izni verip kapatilmak istenen garaj paralari kac para talep ettikleri ortaya cikar.Istemem super meblaglari bina sakinlerine yuklemesi olayidir.Cumhuriyet caddesi 254 Bolu Karadas apartmanina meclis kadariyla kesilen cezalardir.End basit orneklerinden biridir.
    0
    0
    Yanıtla

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir