AK PARTİ VE MHP BOLU İL BAŞKANLARINDAN ANKARA'DA ZİYARET TRAFİĞİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Mehmet Başaran, başkent Ankara'da bir dizi önemli temasta bulundu. Cumhur İttifakı heyeti, göreve yeni atanan aslen Bolulu Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan ile MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Yaşar Yıldırım ile bir araya geldi.

AK PARTİ VE MHP BOLU İL BAŞKANLARINDAN ANKARA'DA ZİYARET TRAFİĞİ
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Cumhur İttifakı'nın Bolu temsilcileri Suat Güner ve Mehmet Başaran'ın Ankara'daki ilk durağı Emniyet Genel Müdürlüğü
oldu. Heyet, göreve yeni atanan Emniyet Genel Müdürü aslen Bolulu Ali Fidan'ı makamında ziyaret etti. Fidan'a 'hayırlı
olsun' dileklerini ileten heyet, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Emniyet Genel Müdürlüğü'ndeki temaslarını tamamlayan Güner ve Başaran, daha sonra MHP Genel Merkezi'ne geçti. İkili burada MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz ve Yaşar Yıldırım'ı makamlarında ziyaret ederek, ülke ve Bolu gündemine dair karşılıklı istişarelerde bulundu.


"ÜLKEMİZ VE ŞEHRİMİZ İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞIYORUZ"
Ankara'daki ziyaret trafiğine ilişkin detaylar ve çekilen hatıra fotoğrafları, AK Parti Bolu İl Başkanlığı ile İl Başkanı Suat
Güner'in resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği açıklamada şu ifadeler
kullanıldı:
"Cumhur İttifakı'nın sarsılmaz iradesiyle dayanışmamızı ve beraberliğimizi her geçen gün daha da pekiştiriyor; ülkemiz ve şehrimiz için omuz omuza, aynı kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz."

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir