Ak Parti Seyit Mahallesi'nde

A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ankara’daki programına ara vererek Bolu’ya gelen Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Seyit Mahallesi ve Doğancı Köyü’nde vatandaşları ziyaret etti. Milletvekili Adayı Metin Vural ve diğer partililerle sokak sokak, kapı kapı dolaşan Bakan Yardımcısı Metin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti milletvekili adayları için destek istedi.

Oy kullanmak için Türkiye’ye gelmiş

Gerçekleşen ziyaretlerde Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Almanya’da yaşayan Hayati Seyis isimli bir gurbetçiyle sohbet etti. 49 yıldır Almanya’da yaşadığını belirten gurbetçi Hayati Seyis, AK Parti’den memnun olduğunu, Türkiye’ye oy kullanmak için geldiğini söyledi. Şu an Türkiye’nin Almanya’dan çok daha iyi durumda olduğuna değinen Seyis, “Geçmişte üzerimdeki gömleği hediye olarak Almanya’dan buraya getiriyordum. Şimdi ise buradan Almanya’ya götürüyorum. İnşallah milletçe yola devam edeceğiz” dedi. Gurbetçi vatandaşın söylediklerinden çok etkilenen Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, desteği ve duyarlılığı dolayısıyla Seyis’e teşekkür etti.

Reklam
Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir