AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığına yeni atama

AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığından istifa eden Hüseyin Yağın’ın yerine yeni atama yapıldı.

AK Parti Mudurnu İlçe Başkanlığına yeni atama
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Yağın’dan boşalan koltuğa Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla yeni başkan ataması yapıldı. Görevden istifa eden Hüseyin Yağın ile Hakan Kocakaftan AK Parti Genel Merkezinde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bir araya geldi.
AK Parti’nin Mudurnu ilçe başkanlığına Hakan Kocakaftan’ın ataması yapıldı. Kocakaftan’a ilk tebrik Yağın’dan geldi. Yağın, “Yaklaşık 5 yıldır onur ve gururla yürüttüğüm Ak Parti Mudurnu İlçe Başkanlığı görevimi değerli abim Hakan Kocakaftan abime devretmenin gururunu yaşıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Teşkilat Başkanlığımızın olurları ile Ak Parti Mudurnu İlçe Başkanı olarak atanan Hakan Kocakaftan abimi tebrik ediyorum. Omuz omuza her daim yanındayım inşallah. Durmak yok yola devam inşallah” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir