AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Duyurdu...Bolu'ya 2 yeni ambulans kazandırıldı

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Sağlık Bakanlığı tarafından Bolu'ya 2 adet yeni Ambulans tahsis edildiğini açıkladı.

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Duyurdu...Bolu'ya 2 yeni ambulans kazandırıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Konu ile ilgili açıklama yapan Coşkunyürek "Sağlık Bakanlığımızın katkıları bizlerin girişimleri neticesinde Bolumuza 2 adet yeni Ambulans tahsisi gerçekleştirildi. İlimizde acil sağlık hizmetlerinde  kullanılmak üzere biri 4x4 biri 4x2 olmak üzere toplam 2 adet 2023 Model acil  yardım ambulanslarının Bolumuza hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti hükümeti olarak Bolulu Hemşehrilerimizin acil sağlık hizmetlerinden en etkin ve en hızlı şekilde yararlanması için sağlık ordumuzu, araç ve ekipman sayımızı güçlendirmeye devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir