AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner: “Muhalefetin Boykot Çağrısı Sonuç Vermedi, Esnafımız Kazandı”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, muhalefetin ekonomik boykot çağrılarının halk nezdinde karşılık bulmadığını belirterek, “Esnafımızı zor durumda bırakacak bu sözde boykot girişimi boşa çıkmıştır” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner: “Muhalefetin Boykot Çağrısı Sonuç Vermedi, Esnafımız Kazandı”
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Muhalefetin, gündemi saptırmak ve yolsuzluklarını örtbas etmek amacıyla akıl almaz yöntemlere başvurduğunu vurgulayan Güner, CHP’nin sokakları terörize etme teşebbüsünün de milletin sağduyusu sayesinde hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ifade etti.

“Yarın Boykot Ettiğin Esnafın Yüzüne Nasıl Bakacaksın?”

Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, “Ben de boykot çağrısı yapıyorum… Beni de ifadeye çağırsınlar! Hatrım kalır yoksa!” şeklindeki paylaşımına da tepki gösterdi. Özcan’ın esnafa zarar verecek söylemlerde bulunduğunu belirten Güner, “Yarın boykot ettiğin esnafın yüzüne nasıl bakacaksın?” diye sordu.

Son olarak Güner, halkın feraseti sayesinde bu tür provokatif çağrıların amacına ulaşmadığını ve esnafın kazandığını vurgulayarak, Türkiye’nin ekonomik istikrarını hedef alan girişimlere karşı herkesin duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir