Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay: "İstanbul daha güzel olacak"

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay:
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Doğanay; "YSK'nin kararını beğenirsiniz, beğenmezsiniz ancak YSK'nin kararlarına saygı duymak, bir hukuk devletinin olmazsa olmazıdır.  Eleştirileri YSK'nin saygın üyelerini hedef gösterip, isimlerini, soy isimlerini söyleyerek, itibar cellatlığına dönüştüremezsiniz. Böyle bir şeyi kabul edemeyiz. Bu konularda yeterli bilgi sahibi olup propagandadan uzak şekilde özellikle de siyasi tarafgirlik içerisinde olmadan değerlendirme yapılması her zaman saygıyla karşılanır ama onun ötesindeki açıklamalar seçim sonuçlarına, demokrasimize, sandığa ve hukuka müdahale olarak algılanır ki onu da saygıyla karşılamamızı kimse beklemesin. Ana muhalefet partisi; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptali yönünde oy kullanan 7 YSK üyesini "çete" olarak nitelendirdi. Bunu tasvip etmiyoruz. Çok yanlış bir ifade. Orası yüksek yargıçlardan oluşan bir kurul. İşinize gelen karar verdiği zaman 'saygın' oluyorlar, işinize gelmeyen ya da kabullenmek istemediğiniz bir karar verdiği zaman 'çete' oluyorlar. Bunu reddediyoruz, kınıyoruz” dedi.

CHP'deki bu hazımsızlığı anlayamadığını da belirten Doğanay, “Halka gitmekten, halkın iradesine başvurmaktan bu kadar çekinen bir parti daha ben görmedim" diye konuştu.

İstanbul’da 65 bin Bolulunun yaşadığına dikkat çeken Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti Genel Merkezi tarafından oluşturulacak program ve verilecek görevler kapsamında 23 Haziran seçimlerinde İstanbul’da seçim çalışmalarına katılacağını söyledi. Doğanay; “Güzel İstanbul, Binali Yıldırım Başkanımızda daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir