Ailecek 13 evi soymuşlar

Bolu'nun Solaklar yaylasında 13 ayrı evden eşya çaldığı tespit edilen şüpheliler, jandarma ekiplerinin devriyesi esnasında yakalandı. Hırsızlık olayına karışan M.Ç. ve oğulları K.K. ve A.K. adliyeye sevk edildi.

Ailecek 13 evi soymuşlar
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Seben ilçesine bağlı Solaklar yaylasında 13 evden  gelen hırsızlık ihbarı üzerine çalışma başlattı. Jandarma ekiplerinin devriye gezdiği sırada ağaçlar arasına gizlenerek park edilmiş halde duran 14 ABG plakalı araç ekipler tarafından fark edildi. Araç içerisinde bulunan kadın sürücü M.Ç.’nin kimlik kontrolleri sonucunda birden fazla suç kaydının bulunduğu tespit edildi. Jandarma ekiplerinin incelemeleri çerçevesinde M.Ç.’nin Solaklar yaylasında meydana gelen hırsızlık olayları ile bağlantılı olduğu ve evlerden çalınan eşyaların bir kısmının yol kenarına bırakıldığı tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından başlatılan araştırmalar sonucu 13 evdeki hırsızlık olayları ile bağlantılı diğer şüphelilerin M.Ç.'nin oğulları K.K. ve A.K. yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı noktalarda bulunan çalıntı malzemeler de ekipler tarafından ele geçirildi. M.Ç., K.K. ve A.K. isimli şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir