Ahmet Hakan'dan Tanju Özcan'a: "Faşist olduğu kadar müptezelmiş de!"

Ahmet Hakan'dan Tanju Özcan'a:
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Sığınmacı sorununa dikkat çektiği açıklamalarla  öne çıkan Tanju Özcan, son olarak katıldığı Youtube kanalında tesettürlü bir kadınla yaşadığı bir anısını anlatmıştı. Tüp bebek için kendisinden yardım isteyen kadınla yaşadığı diyaloğu yayında anlatan Tanju Özcan'a tepki yağmış, gelen tepkiler sonrası Özcan kadınlardan özür dilemişti. 

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, Tanju Özcan'ı bugünkü köşesine taşıdı. Ahmet Hakan Tanju Özcan'ın katıldığı yayında tüp bebek isteyen kadınla yaşadığı anıyı anlatmasını sert bir dille eleştirdi. 

Ahmet Hakan köşesinde şu ifadelere yer verdi:

"Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir anısını paylaşmış. 

Tesettürlü bir hanım, Tanju Özcan’a “Başkanım benim bebeğim olmuyor, yardımcı olur musunuz?” demiş. Tanju Özcan da tüp bebekle ilgili bu gayet masum yardım talebini, son derece münasebetsizce yorumlayıp “Hanımefendi, ben size nasıl yardımcı olabilirim?” diye cevaplamış.

Tanju Özcan’ın bu anısını, “Biraz da gülelim eğlenelim” diye anlatması ise işin en mide bulandırıcı tarafı.

 

“Ülkemde mülteci istemiyorum” tavrını, “Mülteciye su bile yok” noktasına kadar taşıyan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a şöyle seslenmek isterim:

 

“Faşist olduğunuz kadar müptezelmişsiniz de...”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir