Afrika ihracat fırsatları BTSO'da anlatıldı

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ev sahipliğinde TOBB Bolu İl Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde Afrika Ticaret Merkezleri ve Bosphorus Expo Kurucusu Utku Bengisu’nun katılımlarıyla Afrika İhracat Fırsatları programı gerçekleştirildi.

Afrika ihracat fırsatları BTSO'da anlatıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu’nun ihracattaki yeri, uluslararası ticaretin ve Afrika ile ticari ilişkilerin önemini dile getirdi. 

Programda Afrika Ticaret Merkezleri ve Bosphorus Expo Kurucusu Utku Bengisu, Afrika İhracat Fırsatları, İhracata Yeni Başlayanlar için Yol Haritası, Afrika Pazarına Açılma Stratejileri ve İhracatçılara çözüm önerilerini katılımcılara anlattı. Bengisu, Afrika'nın birçok sektörde büyük bir potansiyele sahip olduğunu, Afrika pazarında başarılı olabilmek için öncelikle kolektif bir ihracat stratejisi oluşturulması gerektiğini, iyi bir Pazar araştırması yapılması, yerel iş ortakları ile çalışmak gerektiğini ve kültürel farklılıklara dikkat ederek firmaların ona göre ihracat yapması gerektiğini söyledi. 

Program katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir