Abant'ta yeni dönem

Bolu'nun ve Türkiye'nin Gözde turistik mekanlarından biri olan Türkiye’nin birçok ilinden ziyaretçi çeken Abant Gölü Abant Milli Park'ında Valilik kararıyla at ve faytonlar kaldırıldı. Kaldırılan at ve faytonların yerine elektrikli faytonlar geldi.

Abant'ta yeni dönem
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu'nun ve Türkiye'nin Gözde turistik mekanlarından biri olan Türkiye’nin birçok ilinden ziyaretçi çeken Abant Gölü Abant Milli Park'ında Valilik kararıyla at ve faytonlar kaldırılmasının ardından elektirikli fayton dönemi başladı. Faytonların tanesinin maleyeti ise 37 bin dolar.

Elektrikli faytonların yaz aylarında hizmetine açılacağını ve  Talep oranına göre artabilecğini belirten görevli Tevfik Türe "Artık Abant'ta elektrikli fayton devri başlıyor. İlk etapta bir adet geldi, talep üzerine daha çoğalacak. Atlar yok, yaylalarda geziyorlar. Mudurnu Kaymakamlığı'nın köylere hizmet götürme birliği tarafından Abant'ta hizmet vermeye başlayacaklar" dedi. Abant'a yakın köylerden biri olan Örencik köyünün muhtarı İdris Balta ise "Mudurnu Kaymakamlığı tarafından faytonlarımızın birisi geldi, mevcut atlar yaylalarda duruyorlar. Talep olduğunda elektrikli faytonların sayısı artırılacak" diye konuştu.

Örencik köyünün Muhtarı İdris Balta ise "Mudurnu Kaymakamlığı tarafından faytonlarımızın birisi geldi, mevcut atlar yaylalarda duruyorlar. Talep olduğunda elektrikli faytonların sayısı artırılacak" ifadelerinde bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir