ABANT'A VE YEDİGÖLLER'E YOL AÇMA AKLINI DÜZCE'YE BU MÜDÜR VERMİŞ..... Düzceli siyasilerin imdadına yetişen projenin babası

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde Personel Şube Müdürü olarak görev yapan Mustafa Şen, daha önce Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde görev yaptığı dönemde, Bolu’nun doğa harikaları olan Abant Gölü Milli Parkı ve Yedigöller Milli Parkı’na Düzce’den yol açılması fikrinin mimarı olduğunu ifade etti.

ABANT'A VE YEDİGÖLLER'E YOL AÇMA AKLINI DÜZCE'YE BU MÜDÜR VERMİŞ..... Düzceli siyasilerin imdadına yetişen projenin babası
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Kamuoyunda sıkça tartışılan Düzce'nin Abant ve Yedigöller'e yol açma projesinin şu an Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Personel Şube Müdürü olarak görev yapan Mustafa Şen'in fikri olduğu öğrenildi. 

Gazetemize açıklama yapan Mustafa Şen, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde görev yaparken Düzce'nin hakkı olmadığı halde Abant ve Yedigöller'e sahip çıkma noktasında yol açılması fikrinin kendisine ait olduğunu iddia etti. 

DÜZCELİ SİYASİLERİN İMDAT BUTONU

Düzceli siyasilerin kendilerini sıkışmış ya da eksik hissettikleri anda bastıkları imdat butonu olarak bilinen Düzce'nin Abant ve Yedigöller'e yol açma oyunu Bolu kamuoyunun büyük tepkisini çekiyor. Düzce'den Abant ve Yedigöller'e açılacak yolun Düzce'yi turizmde uçuracağı algısını oluşturmaya çalışan Düzceli siyasiler yol açma projesini siyasi bir malzeme haline getirmiş durumda.

Ziyaret ettiği basın kuruluşlarında turizm alanındaki projelerini anlatan Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Personel İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Şen, Düzce'nin Abant ve Yedigöller'e yol açma projesinden büyük bir fikir olarak bahsederken, Şen'in Bolu için hangi projeleri ürettiği ise merak konusu olmuş durumda. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir