Abant'a gelmeden parti kurulmuyor

Abant'a gelmeden parti kurulmuyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Uzun süredir siyaset kulislerinde konuşulan yeni parti kuruluşu ile ilgili artık net bir sürece gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmişte siyasi veliahdı olarak görülen ekonomi eski bakanı Ali Babacan ak partiden istifa ederek parti kurma hazırlıklarına başladı. Ak küskünle olarak bilinen eski Ak Partilileri yeni kurulacak olan partide toplamayı hedefleyen Babacan temaslarını sürdürüyor. Babacan'ın kurmaylarından önemli bir ismin bu hafta içi Bolu'ya gelerek yeni oluşum için temaslarda bulunduğu gelen bilgiler arasında.

BABACAN'IN KEYFİNİN YERİNDE

Hafta sonu tatili için ailesiyle birlikte Abant'ta gelen Ali Babacan'ın göl kenarında ki bir oteli tercih ettiği öğrenildi. Göl etrafında ailesiyle birlikte yürüyüş yapan Babacan'ın keyfinin yerinde olduğu görüldü. Eski Ekonomi Bakanı Babacan'ın Bolu ziyareti esnasında yeni parti için Bolu'dan bir kişi ile görüştüğü gelen bilgiler arasında. Abant Türk siyasetinde önemli bir yere sahip. Abant genellikle yeni siyasi oluşumlara ön görüşme ve istişare alanı olarak ev sahipliği yapıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir