6 Aylık Stat Krizi Bitiyor

Boluspor’da üst üste gelen transfer bombalarından sonra taraftarları sevindiren önemli bir haber de Bolu Atatürk Stadyumu’ndan geldi. Nihayet hasret bitiyor.

6 Aylık Stat Krizi Bitiyor
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Haber: Barış GÜZELTÜRK
Bolu Atatürk Stadyumu’nda 6 aylık bilmece dün sona erdi. Boluspor Kulüp Başkanı Mahmut Alan’ın verdiği stadyum müjdesinin altı dün net olarak dolduruldu. Son olarak geçen sezon Şubat ayında kapatılan Bolu Atatürk Stadyumu Temmuz ayı sonunda yeniden Bolusportaraftarlarına ve Boluspor’a hizmet etmeye başlayacak. Tadilat ve eksiklerin giderilmesi ile ilgili olarak dün görevlendirilen mühendisler Bolu Atatürk Stadyumu’nda bir dizi incelemede bulundu. Gelen heyetin stadın yeni sezona yetişmesi için bir problem olmadığını müjdelediği bildirildi.

Kale Arkası Açılacak, Soyunma Odası Tribünün Altına

Edinilen bilgiye göre ilk olarak Kale Arkası Tribün’ün üstü kapatılacak. Basın ve protokol tribünü hazır hale getirildikten sonra Boluspor taraftarları için 1800 kişilik yer, deplasman taraftarları için ise yaklaşık 100 kişilik yer yapılacak. İşlemlerin birkaç haftada bitmesiyle birlikte stadyumda maç oynanacak. Lig sürerken önce Kapalı Tribün yıkılacak. Sonra da Maraton Tribünü yıkılacak. En son eksik olan kale arkası tribün de yapılacak ve stadyum tamamlanacak.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir