Elektronik eşya kaçakçılarına operasyon!

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından elektronik eşya satılan iş yerine yapılan operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 500 Bin Türk Lirası olan elektronik eşyalar ele geçirildi.

Elektronik eşya kaçakçılarına operasyon!
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılığın önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında şehir merkezinde faaliyet gösteren U.B. (40) isimli şahsın işyerinde arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucu piyasa değeri yaklaşık olarak 500 Bin Türk Lirası olan 5 adet akıllı cep telefonu, 161 adet kablolu/kablosuz kulaklık, 106 adet şarj kablosu, 44 adet hoparlör, 76 adet şarj adaptörü, 8 adet oyun konsolü, 10 adet powerbank ve 5 adet akıllı saat ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan U.B. (40) isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir