35 YILLIK GURUR

Bolu’da uzun yıllardır hizmet veren Fay Yamaner Mücevher, 35 yılı geride bıraktı. Fay Yamaner yönetim kurulu, 35’inci yılın mutluluğunu, şirketin personelleriyle paylaştı. Firmaya uzun süredir hizmet veren personellere hediye takdim edildi.

35 YILLIK GURUR
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Fay Yamaner Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, uzun yıllardır kendilerine destek veren personellerine teşekkür etti.

 

Kutlama organizasyonundan kareler paylaşan Yamaner, “35. yılımızda ‘Fay Yamaner de Yılın Işıltıları’ başarımızın sırrı gerçekten aile olabilmek. Ailemiz içinde 25’inci yılını, 20’nci yılını, 15’inci yılını, 10’uncu yılını, 5’inci yılını tamamlayan  ‘tam 16’ arkadaşımıza, gönüldaşımıza ödüllerini takdim edebilmenin mutluluğu fotoğraflara sığmıyor. Hayat yolculuğunda iyi ki yollarımız sizler ile kesişti ve devam ediyor. İyi günde ve zor günde birbirimize sarılmaya devam edeceğiz. Yeni nesillere ilham vermek, onlara güçlü bir miras bırakmak ve sektördeki öncülüğümüzü sürdürmek için kararlılık ve samimiyetle ilerleyeceğiz. 35. yılımızda bu özel gün vesilesiyle, her birinize teşekkürlerimi sunuyoruz. Birlikte başardıklarımız ve gelecekte başaracaklarımız için sizlere minnettarız. Nice başarı dolu, birlik ve beraberlik içinde geçecek yıllar diliyoruz. İyi ki siz kıymetli Fay Yamaner Ailemiz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir