35. MENGEN ULUSLARARASI AŞÇILIK VE TURİZM FESTİVALİ TARİHİ BELİRLENDİ

35. MENGEN ULUSLARARASI AŞÇILIK VE TURİZM FESTİVALİ TARİHİ BELİRLENDİ
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

35. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali’nin ilk değerlendirme toplantısı Mengen Belediye Başkanı, Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Turhan Bulut’un eşliğinde Mengen Belediyesi Konukevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan isimler arasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü temsilcisi Semra Baykır, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Abdi Dölek ,Kaymakamlık Makamı Temsilcisi Gültekin Çetinkaya, AİBU Aşçılık MYO temsilcisi Osman Çavuş, AİBÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları temsilcisi Alper Kurnaz, Belediye Encümeni Temsilcisi Ferhat Şentürk, Belediye Meclisi Temsilcisi Tamer Öksüz, Belediye Temsilcisi Ünsal Karabostan, GENTAŞ temsilcisi Alper Kemal Doğan Esnaf ve Sanatkarlar odası temsilcisi Burhan Eröz, ULAF temsilcisi Melik Altundağ, ASOMDER temsilcisi Fatih Yurttaş, AŞKON temsilcisi Hanifi Özen, UGEF temsilcisi Mehmet Kaplan yer aldı.

Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu geniş kapsamlı çalışmaları başlattıklarını açıklayarak 35.Mengen Uluslararası Aşçılık Ve Turizm Festivali tarihini 6-7 Ağustos 2022 olarak belirledi.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir