2022 Yılı 1'inci Halk Günü Toplantısı Yapıldı

2022 Yılı 1'inci Halk Günü Toplantısı Yapıldı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın başkanlığında Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonunda yapılan Halk Günü Toplantısı’na Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın, Tarım ve Orman İl Müdürü İzzet Murat, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Oğuzhan Kurt, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Basri Rozan, SEDAŞ Bölge Müdürü Serkan Yiğit, Açık Kapı Şube Müdürü Çiğdem Dikmen, İl İdare ve Denetim Müdürlüğü Müdür V. Muharrem Başhan, İl Özel İdaresi İlgili Kurum Amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen Halk Günü toplantısında tek tek vatandaşlarımızla görüşerek sorun, şikâyet ve taleplerini dinleyen Vali Erkan Kılıç, vatandaşların talep ve şikâyetleri hakkında toplantıya katılan ilgili kurum müdürlerinden de gerekli bilgileri alarak, isteklerin karşılanması, taleplerinin çözüme kavuşturulması için gerekli talimatları verdi.

Vatandaşların talebi halinde her ay yapılması planlanan Halk Günü Toplantılarının daha verimli olabilmesi için, toplantıya katılmak isteyen vatandaşların Valilik Açık Kapı Şube Müdürlüğü’ne şahsen ya da 215 37 60 dahili 8 nolu telefonu arayarak müracaat etmeleri ve görüşme taleplerini iletmeleri gerekmektedir.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir