12 vali güvenlik sorunları için toplandı

Ankara Valiliği koordinesinde Abant'ta gerçekleştirilen düzensiz göç ve uyuşturucu konulu toplantılara, Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın da aralarında bulunduğu 12 ilin valisi Abant'ta bir araya geldi.

12 vali güvenlik sorunları için toplandı
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
Reklam

7. bölgede bulunan il valilerinin katılımıyla Abant'ta gerçekleştirilen “Düzensiz Göç ve Metamfetamin” konulu toplantılarda 12 ilin valileri bir araya geldi. Aralarında Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın da bulunduğu 12 vali, yasal olmayan düzensiz göçle daha etkin mücadele edilmesi amacıyla her altı ayda bir düzenlenecek olan ve bu yıl ilki Ankara Valiliği koordinesinde Abant'ta gerçekleştirilen toplantılara katıldı. 7.bölge kapsamında bulunan Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat illerinin Valileri, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma Komutanları ve İl Göç İdaresi Müdürlerinin katılım sağladığı  “ Yedinci Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı”nın ardından “Metamfetamin İle Mücadele Eylem Planı Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantılar da Bolu'da yürütülen faaliyetler, düzensiz göç ve göçmen olaylarının güncel durumu, alınan önlemler ve istatistiki bilgiler ele alındı. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
sanalbasin.com üyesidir