10 dakika ile 10 yıl hapis cezası almaktan kurtuldu

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dolandırıcılık suçundan 10 yıl hapis cezası ile yargılanan Fırat Tekin, mahkeme başkanının zararı gidermesi için verdiği süre sonrası 4 yıl 2 ay hapis ve 580 lira adli para cezasına çarptırıldı.

10 dakika ile 10 yıl hapis cezası almaktan kurtuldu
A- A+ Paylaş
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: Kasım ŞAHİN/SABAH

Bolu’da ikamet eden Enes Sağır’ı 360 lira ve Nisa Nur Cinkar’ı da 190 lira dolandırmak suçundan Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuksuz yargılanan sanık Fırat Tekin, üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek; “Kesinlikle 2 kişiyi dolandırıp paralarını almadım. Ama ağır ceza almamak için suçu kabul ediyorum ve mağdurların zararlarını gidermek istiyorum” demesi üzerine mahkeme başkanı sanığa zararın giderilmesi için 10 dakika süre verdi.

Sanık, 10 dakika içerisinde 2 mağdurun paralarını iban hesabına gönderdikten sonra makbuzları gösterdi. Mahkeme heyeti zararın giderilmesi nedeniyle her iki mağdur yönünden 10 yıl hapis cezasını 4 yıl 2 ay hapis ve 580 lira da adli para cezası vererek, duruşma tamamlandı. Tekin, 10 dakikalık sürenin ardından parayı yatırması ve zararı gidermesi üzerine 10 yıl hapis cezası almaktan da kurtulmuş oldu 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Manşet Haberler

Çok okunanlar
Reklam
sanalbasin.com üyesidir